Primagaz

Benegas

Gaat u barbecueën, kamperen of kan u voor andere doeleinden wel een gasfles gebruiken? Dan bent u bij Hidding Dier & Tuin op het juiste adres! Wij zijn erkend leverancier van Benegas. Bent u niet bekent met de naam Benegas? Met ingang van 1 juli 2021 is Primagaz Nederland verder gegaan onder de naam Benegas. Of het nu gaat om een gasfles om mee te barbecueën, uw terras mee te verwarmen of het onkruid mee weg te branden. Met Benegas hebben wij een gasfles voor in iedere situatie. We hebben gasflessen in staal en composiet voor zowel privé- als zakelijkgebruik. Met ons ruim assortiment in verschillende maten gasflessen hebben we voor iedere situatie een gepaste oplossing. Daarnaast maakt u een klimaatvriendelijke keuze met het Propaangas van Benegas. Propaangas wordt namelijk Co2-gecompenseerd, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Wij verkopen verschillende soorten, maten en gewichten gasflessen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Welke gasfles heeft u nodig voor welke gasvoorziening? We vertellen u er graag meer over.

Easyblue gasfles:

De Easyblue gasfles van Benegas is verkrijgbaar in verschillende volumes. De standaard gasfles van de Easyblue heeft een inhoud van 6 kg. Deze gasflessen zijn zeer geschikt voor recreatieve doeleinden zoals kamperen, op de boot of voor het barbecueën. De Benegas Easyblue gasfles heeft een compact model en is licht van gewicht. Hierdoor is deze gasfles ideaal om mee te nemen op reis en bespaart u veel gewicht.

Campingaz gasfles:

Gaat u op vakantie met de caravan, tent of boot? Dan is Campingaz het ideale merk om te kokerellen. Al meer dan 70 jaar is Campingaz hét merk om mensen van het buitenleven te laten genieten. De kleine gasflessen van staal zijn klein en daarom ook licht van gewicht. Hierdoor zijn de gasflessen van campinggas zeer handig in gebruik, wanneer u bijvoorbeeld gaat kamperen met een tent. Is uw gasfles leeg? Dan betaald u bij het omruilen enkel voor de vulling. Bij Campingaz is een groot voordeel dat het op vele locaties binnen Europa omgeruild kan worden.

Easyblue Professional

Voor professionele doeleinden hebben we de Benegas professional. De stalen gasflessen hebben een inhoud 10,5 kg en hebben een universele DIN-aansluiting. Deze professionele gasflessen zijn onder andere geschikt voor verschillende sectoren zoals bouw & industrie, horeca en de logistiek. Met deze gasflessen verwarmt u optimaal het terras voor uw gasten, is de propaan de ideale brandstof voor locatie- en keetverwarming of voor verwijderd u op een milieuvriendelijk wijze het onkruid.

Hoeveel gas zit er nog in mijn gasfles?

Primagaz app

Primagaz (tegenwoordig Benegas) is de eerste Nederlandse gasleverancier die een app heeft ontwikkeld voor het meten van de hoeveelheid gas in uw Easyblue gasfles. Hoe het werkt? U tikt met een hard voorwerp (bijvoorbeeld een lepel) op de gasfles. Hierdoor ontstaat er een geluid, wat de app doormeet. Na het meten van het geluid krijgt u op uw smartphone te zien wat de huidige  inhoudt van de gasfles is. Bijvoorbeeld 60%.  Dankzij de Primagaz app zit u nooit meer zonder gas op ongelegen momenten.

Wilt u advies over welke gasfles voor u geschikt is? Kom gerust langs in de winkel of neem telefonisch contact op. Onze medewerkers helpen u graag!