Over ons

Hidding Tuin & Dier

Wij zijn Hidding Dier & Tuin. Uw adres voor diervoeders en tuinbenodigdheden. Met inmiddels de derde generatie aan het roer, zijn wij een hecht familiebedrijf dat al jarenlang te vinden is bij de molen in Sleen. Van A tot Z hebben wij uitgebreid assortiment van grootverpakkingen kleinvee tot aan diervoeding voor uw trouwe viervoeter. Ook kan u bij ons terecht voor alles in en rondom de tuin. Bij ons koopt u groente-en bloemzaden, bloembollen, eenjarige planten en alle vele andere benodigdheden voor een er goed uitziende tuin. Met onze eigen dienstverlening kunnen wij u met ons aanhangwagenverhuur voorzien van verschillende soorten en maten aanhangwagens en voorzien wij u van hoge kwaliteit gasflessen, geschikt voor iedere situatie.

Voor service staan wij garant

Service behoort tot één van onze belangrijkste kernwaarden. Uw wensen staan centraal. Binnen een straal van 30 km wordt uw bestelling met onze bezorgservice thuis geleverd. Bij Hidding Dier & Tuin vinden wij uw tevredenheid erg belangrijk. Bij ons gaat de levering verder dan alleen de voordeur. Wij brengen uw bestelling tot de door u gewenste plek. Voor uw levering rekenen wij binnen een straal van 30 km van Sleen geen leveringskosten. Het moment van bezorgen wordt in overleg met u ingepland, afhankelijk van het postcodegebied waarin u woont.

‘’ Uw wensen en behoeften staan centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.’’

Ons team:

Wij zijn team Hidding Dier & Tuin. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden wanneer uw dat bent. Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om u te voorzien van dat ene stukje extra service. Of het nu gaat om advies voor uw tuin of een adviseren van de beste diervoeding. Ons team van ervaren dier- en tuinspecialisten helpen u graag! mist u wat in ons assortiment of heeft u andere tips? Neem contact met ons en wij denken  graag met u mee. Zo kunnen we samen onze productdienstverlening blijven verbeteren.