Aanhangwagens

Aanhangwagen huren?

Heeft u geen ruimte in de auto, wilt u uw tuinafval vervoeren of heeft u voor andere doeleinden een aanhangwagen nodig? Bij Hidding Dier & Tuin huurt u gemakkelijk en snel een aanhanger met of zonder huif. Deze aanhangers zijn al te huur vanaf een voordelige prijs van €5,00 per uur en al vanaf €30,00 huurt u een aanhanger voor een heel weekend. Onze aanhangers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten met een lengte van 1,90 meter tot een lengte van 3 meter. Met de aanhangwagens van Hidding Dier & Tuin gaat u gegarandeerd veilig en vertrouwd op pad. Al onze aanhangwagens krijgen het nodige onderhoud en voldoen aan de gestelde eisen.

Hoe het werkt?

Het huren van een aanhangwagen bij Hidding Dier & Tuin  is erg simpel. Neem met ons telefonisch contact op of vul het contactformulier in met een aanvraag voor het huren van een aanhangwagen. Geef aan op welke gewenste datum en tijdstip u de aanhangwagen wil huren en welk type aanhanger u wenst. Om uw reservering helemaal compleet te maken, laat u vervolgens uw contact gegevens achter. Tot slot bevestigen wij uw reservering en u kan de aanhanger op het afgesproken moment komen ophalen. Liever ter plekke reserveren? Bij ons langs komen in de winkel mag natuurlijk ook. Heb je vragen over een huren van een aanhangwagen? Bel of app ons gerust!

Voorwaarden voor het huren van een aanhangwagen:

  • Onze aanhangers zijn te huur tegen het reguliere huurtarief van Hidding Dier & Tuin
  • Het aanhangerverhuur is op basis van beschikbaarheid.
  • Voor het huren van een aanhangwagen boven de 750 kg dient u in bezit te zijn van een rijbewijs E achter rijbewijs B.
  • Vooraf reserveren van een aanhanger is wenselijk.
  • Voor het huren van een aanhanger geldt een minimaal gebruik van 1 uur.
  • Bij het huren van een aanhangwagen vragen wij in ieder geval om een geldig legitimatiebewijs en ga je akkoord met onze verhuurvoorwaarden.
  • Neem een geldig rijbewijs mee en zorg voor een witte kentekenplaat van uw auto (verplicht). Een kartonnen kentekenplaat is niet toegestaan.
  • Uw lading dient veilig vervoerd te worden. Er is een afdeknet beschikbaar.
  • De aanhanger dient na gebruik schoon teruggebracht te worden.
  • Wij hebben algemene voorwaarden van toepassing op de verhuur van onze aanhangers. Deze ontvangt u tijdens het ophalen van de aanhanger. Heeft u hier vragen over? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Heeft u verder nog vragen over de aanhangerverhuur? Neem contact met ons op of vraag ernaar bij ons in de winkel.